1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér 4. | +36 (1) 328 0911

Webshop

Magunkról

Mikszáth Gyógyszertár

2008-ban nyitottuk meg kapuinkat Budapest különlegesen szép Palotanegyedében, a Mikszáth téren. Nagy tervekkel vágtunk bele a működésbe, amiket úgy érzünk, sikerült megvalósítanunk hosszú évek kemény munkájával.

Birinyi Péter, a patika alapítója egy olyan helyet álmodott meg, ahol a beteg az első. Ezért is próbálunk minden hozzánk járó emberrel személyes kapcsolatot ápolni, hiszen a bizalmas beszélgetések során derülnek ki olyan dolgok, amik nagyban segítik az adott személy kezelését. Valljuk, hogy minden betegért, aki átlépi küszöbünket, felelősséggel tartozunk.

Hivatásunk a gyógyítás segítése mellett az egészség megőrzése, így patikánkban nagy hangsúlyt fektetünk a gyógyszerészi gondozásra. Betegeink vércukrát, vérnyomását kérésükre ingyenesen megmérjük, válaszolunk felmerülő kérdéseikre, tanácsokkal látjuk el őket. Elmondjuk, hogyan előzhetnek meg bizonyos betegségeket, milyen életmódbeli változtatásokat javaslunk annak érdekében, hogy minőségi életet élhessenek.

Nálunk nincs lehetetlen! Sokszor mi vagyunk a betegek és az orvosok utolsó mentsvára, mert ha egy készítmény nem elérhető itthon, vagy épp hiánycikk, mi akkor is előteremtjük. Vagy beszerezzük külföldről, vagy előállítjuk korszerű technológiával dolgozó laboratóriumunkban.

Magasan képzett gyógyszerészeink minden nap azon munkálkodnak, hogy személyre szabott gyógyszereket is előállítsunk egyedi hatóanyagokkal, egyedi kiszerelésben. Több különleges betegségre készítünk orvosságot, de a leghétköznapibb panaszokra is gyártunk szemcseppeket, oldatokat, kenőcsöket, krémeket, kúpokat és pirulákat.

Minőséget akartunk létrehozni a gyógyszerellátásban, és értéket teremteni a betegek és az orvosok felé. A visszajelzésekből úgy látjuk, hogy ez sikerült. Jöjjön el hozzánk, és győződjön meg róla Ön is! Várjuk szeretettel!

Sajtó megjelenések:


© Mikszáth Gyógyszertár 2023