1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér 4. | +36 (1) 328 0911

Webshop

Munkatársak

Dr. Gadácsi Eszter - gyógyszerész

Sokáig nem tudtam, mi legyek. Jó tanuló voltam, főleg a kémia, biológia, fizika érdekelt, így mérnöknek készültem. Viszont nagynéném gyógyszerész volt, és iskola után mindig nála, a patikában vártam meg a hazafelé menő buszt, így már kicsi korom óta magamba szívhattam a gyógyszertári levegőt. Az utolsó pillanatban, érettségi előtt ő vetette fel, hogy miért is nem próbálom meg a gyógyszerész kart. Megpróbáltam, felvettek, és nem bántam meg. Szeretek a betegekkel találkozni, és a laborban zajló munkát is élvezem. Nincs is jobb annál, mint amikor egy visszatérő beteg meggyógyul és megköszöni a tanácsomat.

Dr. Herédi Nikoletta - gyógyszerész

Szeretem a munkámban, hogy közvetlenül tudok segíteni az embereknek, tanácsot adni, és követni a gyógyszeres terápiájukat. Az a különleges ebben a gyógyszertárban, hogy itt olyan betegpopulációkat is elérünk, akiket más közforgalmi patikák nem.

Dr. Hubay Ildikó Zsuzsa - gyógyszerész

Nagyszerű dolog, hogy itt az emberek el merik mondani nekünk a problémáikat, így mi hatékonyan tudunk nekik segíteni. Ez a gyógyszertár azért más, mint a többi, mert a betegek különleges igényeivel foglalkozik, és ezzel olyan feladatokat vállal magára, amit egy átlagos patika nem. Ebből pedig mi, itt dolgozók is rengeteget tanulhatunk.

Dr. Árvai István - gyógyszerész

Már gimnazistaként kezdett foglalkoztatni az egészségügy. Végül azért választottam ezt a hivatást, mert szerettem volna emberekkel foglalkozni. Ebben a gyógyszertárban a magas szakmai színvonal fogott meg. Azért nagyon különleges hely ez, mert itt a gyógyszerfejlesztésben is részt veszünk.

Dr. Kárpáti Valentin - gyógyszerész

Kémia alapszakon kezdtem az egyetemet, majd nyári gyakorlatra egy gyógyszertárba kerültem, ahol a vezető javaslatára gondolkoztam el a gyógyszerészeten. Ennek hatására váltottam diploma előtt, de bátran mondhatom, hogy nem bántam meg, mert így a betegekkel napi szinten közvetlen kapcsolatom lehet, és segíthetem őket terápiájukban, ami számomra nagyon fontos a munkám során. A Mikszáth Gyógyszertár egy egyedülálló hely, itt olyan gyógyszerekkel találkozom nap mint nap, amivel a tanulmányaim öt éve alatt nem sikerült. Alapvető feladatuknak tekintjük, hogy mindenki számára biztosítani tudjuk a kezeléséhez szükséges gyógyszereket, bármilyen ritka betegségről/egyedi készítményről van szó.

Nagy Józsefné - gyógyszertári szakasszisztens

Kezdetekben egy 6 fős csapat dolgozott itt a patikában. Ma 30 embert foglalkoztat a gyógyszertár! A tér is átrendeződött: a közös helyiségek átadták a helyüket a legmodernebb gépeknek. Én szinte az elejétől szemtanúja voltam ezeknek a változásoknak, és jó érzés, hogy nem csak munkahelyre jöttünk, hanem közben munkahelyeket is teremtettünk. Ma már nyugdíjasként dolgozom itt, de egyelőre nem fontolgatom a visszavonulást.

Kapitány Klaudia - gyógyszertári szakasszisztens

Az emberek néha elkeseredetten jönnek be hozzánk, és ha már egy kicsit is tudunk nekik segíteni, az nagyon jó érzés. Az aranyos és hálás betegek miatt érdemes ezt csinálni, meg persze a csapat, és a hangulat is sokat hozzátesz a mindennapokhoz. Ez a patika nagyon sokrétű, így a feladatok is változatosak, úgyhogy mindegyikünk megtalálhatja azt, amiben igazán jó és amit valóban szeret csinálni.

Dikter Erika Szilvia - gyógyszertári szakasszisztens

A főiskolán nemzetközi tanulmányok szakra jártam, és mellette elkezdtem dolgozni egy patikában. Annyira megtetszett a patikai légkör, hogy a főiskola mellett elvégeztem a gyógyszertári asszisztens és szakasszisztens képzést is. Így lett ez a szakmám, és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sok embernek segíthetek a munkámmal.

Litkei Krisztina - gyógyszertári szakasszisztens

Nagyon szeretek kapcsolatot teremteni más emberekkel, örülök, amikor olyat tudok a betérő betegeknek ajánlani, amit nem ismernek. Sokszor a kevés idő, a nagy sietség miatt az orvosoktól nem kapnak elég információt, és mi ezt itt nyugodtabb körülmények között tudjuk pótolni.

Mikle Krisztina - gyógyszertári szakasszisztens

Szeretek segíteni másoknak, és ezt itt maximálisan megtehetem. A kollégákkal szuper csapatot alkotunk, ami nap mint nap segíti a munkánkat.

Papp Margit - gyógyszertári szakasszisztens

Az itteni munka újra hitet adott nekem az emberekben. Annyira negatív és elutasító a mai világ, itt pedig egy kis apróság miatt is olyan hálásak a betegek. Igenis vannak még jó emberek, és ismerik azt a szót, hogy köszönöm.

Stier Petra - gyógyszertári szakasszisztens

Szeretem, hogy emberekkel foglalkozhatom, és jó, hogy ez a munkahely sokkal változatosabb munkát biztosít, mint egy átlagos gyógyszertár.

Vén Dzsenifer - gyógyszertári asszisztens

Szerettem volna az egészségügyben dolgozni, de nem kórházban, így végül a patika lett az én utam. Nagyon jól felszerelt gyógyszertár vagyunk, rengeteg olyan készítményünk van, amit csak nálunk találnak meg, és ez nagyon felemelő érzés. Igyekszünk mindenki igényének eleget tenni. Rengeteget lehet itt tanulni, nagyon változatos a munka.

Horváth Ákos - gyógyszertári asszisztens

Minden nap más kihívásokkal találom magam szemben, amelyeket egyedül, vagy a kollégákkal karöltve sikerül leküzdeni. Ez a gyógyszertár nagyon változatos munkát biztosít, sok mindenben kipróbálhatom magam. A kedvenc helyem itt a labor, ahol a magisztrális gyógyszerek készülnek.

Tóth Zsuzsanna - gyógyszertári szakasszisztens

Azért választottam ezt a szakmát 20 évvel ezelőtt, mert embereken szerettem volna segíteni. A Mikszáth patika segít az álmaim megvalósításában, mert kifejezetten betegközpontú. Ritka és speciális betegségekre is tudunk gyógyszert biztosítani: vagy külföldről hozatunk be készítményeket, vagy mi készítjük el a nagyon modern felszereléssel bíró laborunkban.

Krausz Noémi - gyógyszertári szakasszisztens

Az expediálás mellett a megrendelésekkel foglalkozom, ez így egy nagyon összetett munka, melynek során minden nap találkozhatom újdonságokkal. Sok egyedi import gyógyszerünk van, illetve olyan magisztrális készítmények, amelyek más patikákban nem fellelhetők.

© Mikszáth Gyógyszertár 2023